Waarom is CustoMatraz een uitkomst bij zwaarlijvigheid?

Zware personen krijgen het advies om een wat harder matras te nemen. Doorgaans word dit advies gegeven aan mensen die 100KG of meer wegen. De beweegreden van dit advies is geen comfortadvies maar een toekomstig garantieprobleem. Hoe zwaarder de persoon, hoe harder het matras dagelijks moet werken om het lichaam omhoog te houden. Waardoor het matras sneller zal gaan indeuken bij de heupen, torso en schouders.

Daarom is het logisch om een matras te adviseren die geen schuimplaat of platen heeft die met opzet zacht zijn geschuimd. Een zwaar persoon zal al na een aantal maanden willen reclameren omdat het matras is doorgelegen. 

Ondanks dat CustoMatraz iedere toplaag en ieder segment van tevoren test en dat CustoMatraz de beste schuimkwaliteiten inzet voor diens matrassen (tot 80KG/M³) zullen ook onze matrassen bij personen boven de 100KG sneller slijten. Dat is onontkoombaar!

Echter is slijtage bij schuimelementen in een CustoMatraz geen reden om weer een volledig nieuw matras aan te schaffen. Maar enkel en alleen het element. Je blijft bij de vervanging van een element een ergonomisch correcte ligpositie houden. Een kleine investering in een element verhoogd weer het slaapgenot en levensgenot. Op termijn is een CustoMatraz zelfs goedkoper dan een regulier matras.

Hoe werkt CustoMatraz?

Wanneer een matras versleten is en/of niet de juiste steun biedt is het mogelijk dat je pijn ervaart of klachten zelfs verergeren.

CustoMatraz bestaat uit 10 elementen. Ieder element heeft een eigen hardheid. Afhankelijk van een persoonlijke meting wordt de samenstelling van de elementen bepaald waardoor een ergonomisch correcte slaaphouding ontstaat.

ZORGVERZEKERING

Het is mogelijk dat je zorgverzekering het CustoMatraz deels of volledig vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekering.

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 4-6 weken aan huis geleverd, volledig op maat.

Wat onze klanten zeggen

"Ik kom ontspannen in slaap, slaap uren door en kom makkelijk weer in slaap zonder gewrichtspijnen. Mijn doel was: slapen. Dit is volledig bereikt. Ik heb niet de illusie dat al mijn lichamelijke klachten zullen verdwijnen. Wel ervaar ik en heb ik de bevestiging van de chiropractor dat een aantal problemen in mijn lichaam verdwenen zijn of zich herstellen"

Suzan, Poortugal

"Direct al de volgende ochtend stond ik op zonder rugpijn en dat is tijdens de proefperiode zo gebleven. Ook de momenten van wakker worden zijn aanzienlijk minder, zodat ik meer uitgerust opsta. Voor mij was het dan ook duidelijk. Het Customatraz moest blijven."

Luc van Agt, Eindhoven

"Klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel. De algehele ervaring met CustoMatraz is zeer positief"

Snijder, Hendrik Ido Ambacht

"Van A tot Z Een fijne werkmethode. Een eerlijk en oprechte informatieverstrekking die op maat tot stand komt"

van der Touw, Nieuwendijk

Vraag een adviesgesprek aan

Heb je een vraag of wil je een adviesgesprek inplannen? Telefonisch, aan huis of bij één van onze dealers kan een adviesgesprek plaatsvinden. We leggen rustig uit wat de voordelen zijn van een CustoMatraz en beantwoorden al je vragen. Binnen 48 uur nemen we contact met je op.


Per mail
Telefonisch
Aan huis
Bij een dealer in Rotterdam
Bij een dealer in Malden
Bij de dealer in Best