Onze werkwijze

Een complete slaapoplossing snel en gemakkelijk op maat gemaakt

Ieder lichaam is uniek en veranderd door de jaren heen. Bijvoorbeeld door verandering in gewicht of ziektebeeld. Ieder lichaam heeft andere behoeften. Dankzij het modulaire design van CustoMatraz zijn wij in staat om het matras tijdens de levering aan te passen naar het lichaam, eventuele klachten en slaapwensen van onze klanten. Door de opbouw van het matras kunnen we deze levenslang onderhouden.

in één afspraak alles geregeld

Levering

Nadat een bestelling is geplaatst wordt het CustoMatraz en de eventuele slaapoplossing binnen 4-6 weken geleverd.

Meting

Op de dag van leveren bespreken we eventuele klachten, slaapwensen en vindt een digitale meting om de slaaphouding te analyseren. 

Montage

Het CustoMartraz word direct gepersonaliseerd en geplaatst op een bestaand bed of op een slaapoplossing op maat.

1. BOEK EEN INTAKE

Boek een intake aan huis of op locatie bij een van onze dealers. Samen met een deskundige stel je jouw CustoMatraz samen. Krijg 15% korting op de totaalsom bij aanschaf van een CustoMatraz in combinatie met een boxspring.

Boek een intake

2. LEVERING & METING

Op de dag van levering bespreken we de klachten, slaapwensen en vindt een digitale meting plaats. We vragen de meest favoriete en meest voorkomende slaaphoudingen aan te nemen. Zo kunnen we exact zien wat voor ondersteuning nodig is.

Wist je dat CustoMatraz medisch erkend is?

3. Montage

De laatste stap is het personaliseren én monteren van het CustoMatraz. Dit kan zowel direct op een bestaand bed of op een door ons geleverde slaapoplossing.

Het matras wordt gevuld met 10 componenten verdeeld in 5 hardheden. Op basis van de meting verzorgen we per zone de juiste ondersteuning.

Meer weten over het modulaire design?