Onze werkwijze

Ieder lichaam is uniek en verandert door de jaren heen. Bijvoorbeeld door verandering in gewicht of ziektebeeld. Ieder lichaam heeft andere behoeften. Dankzij het modulaire design van CustoMatraz zijn wij in staat om het matras tijdens de levering aan te passen naar het lichaam, eventuele klachten en slaapwensen van onze klanten. Door de opbouw van het matras kunnen we deze levenslang onderhouden.

in één afspraak alles geregeld

PLAN EEN ADVIESGESPREK

Vraag een adviesgesprek aan, binnen 48 uur nemen we contact met je op.

HOLLANDSE BODEM

Hoge kwaliteit, ontwikkelt en geproduceerd op Hollandse bodem.

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 4-6 weken aan huis geleverd, volledig op maat.

1. Boek een adviesgesprek

Boek een adviesgesprek aan huis of op locatie bij een van onze dealers. Samen met een deskundige stel je jouw CustoMatraz samen. Vanaf € 1.750,- bestel je al een Customatraz. Krijg 15% korting op de totaalsom bij aanschaf van een CustoMatraz in combinatie met een boxspring.

Vraag adviesgesprek aan

2. Levering & meting

Op de dag van levering bespreken we de klachten, slaapwensen en vindt een digitale meting plaats. We vragen de meest favoriete en meest voorkomende slaaphoudingen aan te nemen. Zo kunnen we exact zien wat voor ondersteuning nodig is.

Wist je dat CustoMatraz medisch erkend is?

3. Montage

De laatste stap is het personaliseren én monteren van het CustoMatraz. Dit kan zowel direct op een bestaand bed of op een door ons geleverde slaapoplossing.

Het matras wordt gevuld met 10 componenten verdeeld in 5 hardheden. Op basis van de meting verzorgen we per zone de juiste ondersteuning.

Meer weten over het modulaire design?