Duurzaam

Voor CustoMatraz is het niet alleen belangrijk dat we onze klanten voorzien van een goede nachtrust. Ook vinden wij het erg belangrijk om rekening te houden met duurzaamheid. Het modulaire design is niet alleen bijzonder slim en ergonomisch. Ons matras is ook nog eens erg goed voor het milieu en de portemonnee.

Per jaar 1,5 miljoen matrassen bij het afval

Bij CustoMatraz vinden we het niet alleen belangrijk dat onze klanten de ondersteuning krijgen die ze verdienen. Maar het milieu verdient net zo goed een steuntje in rug. Ruim een miljoen matrassen per jaar belanden in de mileustraten. Dankzij het unieke design van CustoMatraz kunnen onderdelen eenvoudig vervangen worden als nodig waardoor je niet het complete matras hoeft te vervangen.

Altijd een fris matras

Zowel de topper als het matras zelf zijn voorzien van afritsbare hoezen die zonder problemen in de wasmachine kunnen. Hierdoor is het eenvoudig je matras te verschonen en is deze altijd lekker fris!

Goed voor het millieu en de portomonnee

De elementen kunnen levenslang worden onderhouden. Bijvoorbeeld wanneer er iets in uw leven veranderd, zoals gewichts toe- of afname. Wij vervangen enkel de elementen die aangepast dienen te worden of die niet meer bruikbaar zijn. Hiermee houden we rekening met het milieu en zorgen we voor lage onderhoudskosten.