Helpt CustoMatraz bij Scoliose?

Wat is Scoliose? 
Wanneer er een zijdelingse verkromming van de wervelkolom ontstaat spreekt men over scoliose. Er bestaan twee soorten scoliose;

Hoe helpt CustoMatraz bij Scoliose?

Het CustoMatraz zorgt ervoor dat je in alle posities volledig tot rust komt doordat in iedere gewenste lighouding per persoon gemeten wordt naar hoe de wervelkolom het beste kan regenereren tijdens de slaap.

De tussenwervelschijven nemen tijdens de periode van slaap vocht op. Hoe meer de wervelkolom van een individu in natuurlijke vorm kan worden ondersteund, hoe meer vocht er tussen de wervels kan worden opgenomen.

Er is een groot verschil tussen lekker slapen en ergonomisch correct liggen. Veel CustoMatraz klanten (vaak met ernstige klachten) ervaren de aanvangsperiode als onprettig, maar naar verloop van tijd verdwijnen de klachten waardoor ze actiever kunnen participeren aan het dagelijks leven. 

Hoe werkt CustoMatraz?

Wanneer een matras versleten is en/of niet de juiste steun biedt is het mogelijk dat je pijn ervaart of klachten zelfs verergeren.

CustoMatraz bestaat uit 10 elementen. Ieder element heeft een eigen hardheid. Afhankelijk van een persoonlijke meting wordt de samenstelling van de elementen bepaald waardoor een ergonomisch correcte slaaphouding ontstaat.

ZORGVERZEKERING

Het is mogelijk dat je zorgverzekering het CustoMatraz deels of volledig vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekering.

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 4-6 weken aan huis geleverd, volledig op maat.

Wat onze klanten zeggen

"Ik kom ontspannen in slaap, slaap uren door en kom makkelijk weer in slaap zonder gewrichtspijnen. Mijn doel was: slapen. Dit is volledig bereikt. Ik heb niet de illusie dat al mijn lichamelijke klachten zullen verdwijnen. Wel ervaar ik en heb ik de bevestiging van de chiropractor dat een aantal problemen in mijn lichaam verdwenen zijn of zich herstellen"

Suzan, Poortugal

"Direct al de volgende ochtend stond ik op zonder rugpijn en dat is tijdens de proefperiode zo gebleven. Ook de momenten van wakker worden zijn aanzienlijk minder, zodat ik meer uitgerust opsta. Voor mij was het dan ook duidelijk. Het Customatraz moest blijven."

Luc van Agt, Eindhoven

"Klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel. De algehele ervaring met CustoMatraz is zeer positief"

Snijder, Hendrik Ido Ambacht

"Van A tot Z Een fijne werkmethode. Een eerlijk en oprechte informatieverstrekking die op maat tot stand komt"

van der Touw, Nieuwendijk

Vraag een adviesgesprek aan

Heb je een vraag of wil je een adviesgesprek inplannen? Telefonisch, aan huis of bij één van onze dealers kan een adviesgesprek plaatsvinden. We leggen rustig uit wat de voordelen zijn van een CustoMatraz en beantwoorden al je vragen. Binnen 48 uur nemen we contact met je op.


Per mail
Telefonisch
Aan huis
Bij een dealer in Rotterdam
Bij een dealer in Malden
Bij de dealer in Best