Persoonlijke service

Service aan huis

Nadat je een bestelling hebt geplaatst nemen we binnen 48 uur contact met je op. Een intakegesprek wordt gepland om het het CustoMatraz aan te meten en de slaapwensen te bespreken. Het intakegesprek kan worden gepland aan huis of bij een van onze dealers. Het is voor ons geen probleem om onze meetinstrumenten bij onze klanten thuis te installeren. Tijdens de meting vragen wij onze klanten vijf verschillende slaaphoudingen aan te nemen. Op zowel beide zijkanten van het lichaam, rug en buik. Zo weten we precies wat voor jou en je eventuele partner het beste is.

 

Adviesgesprek
Bent je nog niet overtuigd of plaats je liever niet online de bestelling? Geen probleem. Telefonisch, aan huis of bij een van onze dealers kan een adviesgesprek plaatsvinden. We leggen rustig uit wat de voordelen zijn van een CustoMatraz en beantwoorden al je vragen. 

Bij een advies consult aan huis rekenen we € 89,50, deze dient ter plekke te worden voldaan. Deze kosten worden volledig in vermindering gebracht bij aanschaf van een van onze producten.


Plan direct een afspraak

Lever uw oude matras kosteloos in

Na 4-6 weken wordt het CustoMatraz thuis bezorgd en geïnstalleerd. Op verzoek nemen wij oude matras mee en worden ingeleverd bij een recyclepunt.

 

30 dagen controle

Na 30 nachtjes slapen nemen wij contact op om een vervolg afspraak te maken. Het schuim heeft namelijk tijd nodig om zich aan te passen naar het lichaam. We meten tijdens deze afspraak of je ergonomische ligt én leveren tijdens deze afspraak het kussen aan. 

 

Niet tevreden?

Het kan voorkomen dat aanpassingen wenselijk of noodzakelijk zijn na de 30 dagen controle afspraak. Wanneer dit binnen 90 dagen na aankoop plaatsvindt komen wij kosteloos op bezoek. Na 90 dagen hanteren wij het standaard tarief van een serviceafspraak à € 89,50.