Helpt CustoMatraz bij Decubitus?

Decubitus (doorligwonden) is een aandoening aan de huid. Decubitus kan ontstaan doordat je langdurig in dezelfde houding verkeert, huidcellen en het weefsel eromheen beschadigen door een voortdurende druk. De druk zorgt ervoor dat er te lang geen voedingstoffen en zuurstof wordt opgenomen waardoor cellen uiteindelijk afsterven. Er zijn verschillende categorieën decubitus, in alle vormen is CustoMatraz een uitkomst. 

Hoe helpt CustoMatraz bij Decubitus?

Het CustoMatraz zorgt ervoor dat je in alle posities volledig tot rust komt doordat in iedere gewenste lighouding per persoon gemeten wordt op welke zones van het lichaam druk plaatsvindt. Zo identificeren we per persoon hoe we druk op het lichaam kunnen verhelpen waardoor we decubitus kunnen voorkomen, verminderen en/of volledig te verhelpen.

Dit is mogelijk omdat het CustoMatraz bestaat uit 10 elementen. Ieder element heeft een eigen hardheid. Afhankelijk van de meting wordt de samenstelling van de elementen bepaald. Om de hardheid van het koudschuim te bepalen analyseren en kwantificeren onze eigen specialisten het schuim zelf. Dit is nodig omdat de tegendruk van het koudschuim enorm kan verschillen. Dit is bij klanten met decubitus essentieel, omdat een verkeerde druk ernstige gevolgen kan hebben.

Veel CustoMatraz klanten (vaak met ernstige klachten) ervaren de aanvangsperiode als onprettig, maar naar verloop van tijd verdwijnen de klachten. Na 30 dagen vindt standaard een controle plaats, de hardheden van elementen worden eventueel aangepast wanneer nodig. 

Hoe werkt CustoMatraz?

Wanneer een matras versleten is en/of niet de juiste steun biedt is het mogelijk dat je pijn ervaart of klachten zelfs verergeren.

CustoMatraz bestaat uit 10 elementen. Ieder element heeft een eigen hardheid. Afhankelijk van een persoonlijke meting wordt de samenstelling van de elementen bepaald waardoor een ergonomisch correcte slaaphouding ontstaat.

ZORGVERZEKERING

Het is mogelijk dat je zorgverzekering het CustoMatraz deels of volledig vergoed. Neem hiervoor contact op met je zorgverzekering.

SNELLE LEVERTIJD

Binnen 4-6 weken aan huis geleverd, volledig op maat.

Wat onze klanten zeggen

"Ik kom ontspannen in slaap, slaap uren door en kom makkelijk weer in slaap zonder gewrichtspijnen. Mijn doel was: slapen. Dit is volledig bereikt. Ik heb niet de illusie dat al mijn lichamelijke klachten zullen verdwijnen. Wel ervaar ik en heb ik de bevestiging van de chiropractor dat een aantal problemen in mijn lichaam verdwenen zijn of zich herstellen"

Suzan, Poortugal

"Direct al de volgende ochtend stond ik op zonder rugpijn en dat is tijdens de proefperiode zo gebleven. Ook de momenten van wakker worden zijn aanzienlijk minder, zodat ik meer uitgerust opsta. Voor mij was het dan ook duidelijk. Het Customatraz moest blijven."

Luc van Agt, Eindhoven

"Klanttevredenheid staat zeer hoog in het vaandel. De algehele ervaring met CustoMatraz is zeer positief"

Snijder, Hendrik Ido Ambacht

"Van A tot Z Een fijne werkmethode. Een eerlijk en oprechte informatieverstrekking die op maat tot stand komt"

van der Touw, Nieuwendijk

Vraag een adviesgesprek aan

Heb je een vraag of wil je een adviesgesprek inplannen? Telefonisch, aan huis of bij één van onze dealers kan een adviesgesprek plaatsvinden. We leggen rustig uit wat de voordelen zijn van een CustoMatraz en beantwoorden al je vragen. Binnen 48 uur nemen we contact met je op.


Per mail
Telefonisch
Aan huis
Bij een dealer in Rotterdam
Bij een dealer in Malden
Bij de dealer in Best