Rugpijn en medische klachten reducerend matras. Medisch hulpmiddelen op maat!

Bel voor een afspraak: 0499-379097
U kunt doorgeschakeld worden naar ons servicenummer b.g.g.

Top innovation

Geen afval meer!


Onze producten zijn gemaakt om een leven lang mee te gaan. Alle producten zijn afzonderlijk te wassen en schoon te houden. Na verloop van tijd zult u om uiteenlopende redenen een nieuwe instelling verlangen, bijvoorbeeld door lichamelijke veranderingen van uw lichaam. In ieder geval zult u op ons kunnen rekenen.

Tijdens de service-afspraak zal het betreffende element worden vervangen door een nieuw element. De hoes zal niet vervangen hoeven te worden. Het element dat nu eigenlijk op de afvalberg zou belanden krijgt bij ons een nieuwe toekomst. Het wordt netjes ingeleverd bij de fabriek. Zij vermalen en wassen dit weer zodat de schuimstukjes kunnen dienen als nieuwe grondstof voor bijvoorbeeld ondertapijt of geluidsisolatie. Dit heet bounded foam of composite foam en hiernaast staat een voorbeeld ervan. 

Gastenboek

06-04-2014

Fam van de Walle

06-04-2014 Fam vd WalleWij slapen nu ruim 4 maanden op de Custo Matraz en slapen heerlijk geen rug klachten meer bedankt

01-02-2014

M.J. Van Heusden

Beste heren, zoals beloofd mijn reactie van mijn ervaringen met uw matras. Het was even puzzelen, maar ik slaap eindelijk weer lekker. Ik zat erover te denken om het matras te retourneren een drietal maanden geleden, maar ik ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. Het slaapt heerlijk en heb nog nooit zo lekker en gelukkig weer pijnvrij gelegen. Word uitgerust en fit wakker en dat is me alles waard. Dus bedankt!

08-10-2013

Janssen-Van den Hoek

Ik heb de ziekte van Bechterew en daardoor heb ik vreselijke rugklachten. Tevens ben ik minder mobiel geweest tijdens mijn nachtrust en heb ik doorligwondjes ontwikkeld. Nu lig ik al ruim 4 maanden op het CustoMatraz en ik kan het iedereen aanbevelen, mijn wonden zijn inmiddels "slechts" plekjes geworden en ondanks dat mijn gesteldheid progressief is ben ik blij dat het matras aangepast kan worden als dat later nodig blijkt te zijn.