Rugpijn en medische klachten reducerend matras. Medisch hulpmiddelen op maat!

Bel voor een afspraak: 0499-379097
U kunt doorgeschakeld worden naar ons servicenummer b.g.g.

Top innovation

Matras op maat

Snelle levertijd

Snelle levertijd

Een matras bestellen met snelle levertijd is mogelijk bij Customatraz. De producten met een standaard maatvoering leveren wij normaliter binnen 2,5 week uit. Mocht uw maatvoering afwijken dan zal de levertijd van de matras tussen de 4 en 6 weken bedragen.

Mocht u om welke reden dan ook spoed hebben bij de levering, maakt u dit dan kenbaar bij het bestellen van de matras. Wij zullen dan ons uiterste best doen om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Heeft u overdag geen tijd? Geen probleem, ook in de avonduren zijn wij u graag van dienst.

Gastenboek

06-04-2014

Fam van de Walle

06-04-2014 Fam vd WalleWij slapen nu ruim 4 maanden op de Custo Matraz en slapen heerlijk geen rug klachten meer bedankt

01-02-2014

M.J. Van Heusden

Beste heren, zoals beloofd mijn reactie van mijn ervaringen met uw matras. Het was even puzzelen, maar ik slaap eindelijk weer lekker. Ik zat erover te denken om het matras te retourneren een drietal maanden geleden, maar ik ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. Het slaapt heerlijk en heb nog nooit zo lekker en gelukkig weer pijnvrij gelegen. Word uitgerust en fit wakker en dat is me alles waard. Dus bedankt!

08-10-2013

Janssen-Van den Hoek

Ik heb de ziekte van Bechterew en daardoor heb ik vreselijke rugklachten. Tevens ben ik minder mobiel geweest tijdens mijn nachtrust en heb ik doorligwondjes ontwikkeld. Nu lig ik al ruim 4 maanden op het CustoMatraz en ik kan het iedereen aanbevelen, mijn wonden zijn inmiddels "slechts" plekjes geworden en ondanks dat mijn gesteldheid progressief is ben ik blij dat het matras aangepast kan worden als dat later nodig blijkt te zijn.