Rugpijn en medische klachten reducerend matras. Medisch hulpmiddelen op maat!

Bel voor een afspraak: 0499-379097
U kunt doorgeschakeld worden naar ons servicenummer b.g.g.

Ergonomisch correct slaapcomfort, speciaal voor u!

Geniet eindelijk van uw nachtrust...

Geniet eindelijk van uw nachtrust


U slaapt ongeveer 33 % van uw leven. Het is daarom belangrijk dat uw lichaam op de juiste manier rust krijgt door een goed matras.

Het CustoMatraz is speciaal ontwikkeld om u die nachtrust te geven.
Op hardheid geselecteerde segmenten maken uw CustoMatraz uniek. Ontdek de mogelijkheden van dit comfortmatras.

U vindt hier ook informatie over bedbodems, kussens en andere zaken met betrekking tot het genieten van een goede nachtrust.

2-persoons matras met ieder een eigen indeling!

2-persoons matras met ieder een eigen indeling


Het CustoMatraz is er voor iedereen. Aan de hand van een persoonlijke meting, wensen en eventuele lichamelijke klachten wordt uw matras op maat gemaakt. Bij onze 2-persoons matrassen kunt u elk kiezen voor een eigen samenstelling zonder dat u het gevoel heeft op een apart matras te liggen omdat de toplaag de individuele matrassen omsluit.  

Zoals u op de foto ziet zijn de zijranden aan de uitstapkant gepositioneerd zodat het in- en uit bed stappen veel makkelijker zal worden.

Onze zijranden zorgen dat u makkelijker opstaat

Onze zijranden zorgen dat u makkelijker opstaat


Het bijzondere aan dit luxe matras is dat het op elk moment van uw leven aan te passen is.

Het CustoMatraz biedt dus altijd de perfecte ondersteuning tijdens uw nachtrust. De zijrand is net zoals de elementen altijd vrij te verplaatsen voor als u bijvoorbeeld wilt wisselen met uw partner. 

Ieder element heeft z'n eigen densiteit / hardheid

Ieder element heeft z'n eigen densiteit / hardheidDe onderhoudskosten wegen absoluut niet op tegen de prijs van een nieuw matras. De afzonderlijke delen in dit matras zijn te vervangen als uw lichaam dat vraagt. Dat kan bijvoorbeeld bij (nieuwe) lichamelijke klachten of bij veranderingen van uw lichaamsgewicht.

Onderhoud en toekomst

Onderhoud en toekomstOok biedt het Customatraz vele voordelen voor in de toekomst. Er kan eenvoudig ingespeeld worden op veranderingen van uw lichaam of klachtenpatroon. Ook bij slijtage hoeft er alleen het versleten segment te worden vervangen in plaats van het complete luxe matras.

Alle hoezen zijn voorzien van ritsen en kunnen zonder problemen in de wasmachine. 
Onze producten zijn geschikt voor ieder bodemtype. Een goede bodem is echter altijd belangrijk, u kunt bij Customatraz dan ook rekenen op een deskundig bed- en matras advies betreffende uw bedbodem.


Brochure

Bekijk voor meer informatie onze brochure.

Gastenboek

06-04-2014

Fam van de Walle

06-04-2014 Fam vd WalleWij slapen nu ruim 4 maanden op de Custo Matraz en slapen heerlijk geen rug klachten meer bedankt

01-02-2014

M.J. Van Heusden

Beste heren, zoals beloofd mijn reactie van mijn ervaringen met uw matras. Het was even puzzelen, maar ik slaap eindelijk weer lekker. Ik zat erover te denken om het matras te retourneren een drietal maanden geleden, maar ik ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. Het slaapt heerlijk en heb nog nooit zo lekker en gelukkig weer pijnvrij gelegen. Word uitgerust en fit wakker en dat is me alles waard. Dus bedankt!

08-10-2013

Janssen-Van den Hoek

Ik heb de ziekte van Bechterew en daardoor heb ik vreselijke rugklachten. Tevens ben ik minder mobiel geweest tijdens mijn nachtrust en heb ik doorligwondjes ontwikkeld. Nu lig ik al ruim 4 maanden op het CustoMatraz en ik kan het iedereen aanbevelen, mijn wonden zijn inmiddels "slechts" plekjes geworden en ondanks dat mijn gesteldheid progressief is ben ik blij dat het matras aangepast kan worden als dat later nodig blijkt te zijn.