Rugpijn en medische klachten reducerend matras. Medisch hulpmiddelen op maat!

Bel voor een afspraak: 0499-379097
U kunt doorgeschakeld worden naar ons servicenummer b.g.g.

Matras op maat

Het element

Het element


In ieder element zit een vulling van Vita Talalay Latex, variërend in hardheid. Wij stellen uw CustoMatraz samen uit elementen met 5 verschillende hardheden. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd na uitgebreide wetenschappelijk vooronderzoek van honderden soorten latex. De segmenten zorgen voor de perfecte ondersteuning op de juiste plaats van uw lichaam.

De hoes

De hoes


De hoes, ook wel jersey genoemd is een 3D-stof dat het latex beschermt tegen wrijving. De jersey vangt uw lichaamsvocht op dat u tijdens uw slaap verliest. Na uw nachtrust verdampt het vocht. De microvezels in de hoes zorgen voor een goede luchtcirculatie tussen de elementen en de toplaag. Met een ristsluiting kan de hoes van het element gehaald worden voor bijvoorbeeld een schoonmaakbeurt.

Indrukhardheid van de elementen


Wij stellen uw matras samen uit 10 elementen verdeeld in 5 hardheden. Deze elementen zijn gekenmerkt met een gekleurd label, die de hardheid van het element aangeeft. Het drukapparaat meet uw lighouding en geeft op verschillende plekken in de matras aan welk element geplaatst moet worden. Voor elk deel van uw lichaam wordt zo de juiste ondersteuning bepaald.

De toplaag

Matras met opgerolde toplaag


U heeft de keuze uit verschillende kwaliteitstoplagen waaronder:

• toplaag koudschuim: geschikt voor mensen met transpiratieproblemen, deze toplaag verhoogt het gemak u om te draaien tijdens uw slaap.
• toplaag visco elastisch (traagschuim): geschikt voor mensen met een gevoelig zenuwstelsel en doorligwonden, ook voor mensen die het vaak koud hebben is deze uitermate geschikt.
• toplaag latex: geschikt voor mensen met allergieën en mensen die houden van comfort en behaaglijkheid. Doordat de drukverlaging met deze kwaliteit optimaal is gebleken voor ook mensen met doorligwonden gebruiken we deze toplaag standaard in onze producten.

Het zijsegment

matras met zijrand, zonder elementen


Het zij-element is een element dat in de lengte van de matras wordt geplaatst. Het zorgt ervoor dat u gemakkelijk in en uit bed kunt stappen. Heeft u een lichamelijke beperking? U kunt er dan voor kiezen om 2 elementen naast elkaar te laten plaatsen. Er ontstaat dan breder vlak waardoor u gemakkelijker uit bed kan komen.

Brochure

Bekijk voor meer informatie onze brochure.

Gastenboek

06-04-2014

Fam van de Walle

06-04-2014 Fam vd WalleWij slapen nu ruim 4 maanden op de Custo Matraz en slapen heerlijk geen rug klachten meer bedankt

01-02-2014

M.J. Van Heusden

Beste heren, zoals beloofd mijn reactie van mijn ervaringen met uw matras. Het was even puzzelen, maar ik slaap eindelijk weer lekker. Ik zat erover te denken om het matras te retourneren een drietal maanden geleden, maar ik ben zo blij dat ik dat niet gedaan heb. Het slaapt heerlijk en heb nog nooit zo lekker en gelukkig weer pijnvrij gelegen. Word uitgerust en fit wakker en dat is me alles waard. Dus bedankt!

08-10-2013

Janssen-Van den Hoek

Ik heb de ziekte van Bechterew en daardoor heb ik vreselijke rugklachten. Tevens ben ik minder mobiel geweest tijdens mijn nachtrust en heb ik doorligwondjes ontwikkeld. Nu lig ik al ruim 4 maanden op het CustoMatraz en ik kan het iedereen aanbevelen, mijn wonden zijn inmiddels "slechts" plekjes geworden en ondanks dat mijn gesteldheid progressief is ben ik blij dat het matras aangepast kan worden als dat later nodig blijkt te zijn.